Site Overlay

Over Mij

Waar het allemaal begon

Als kind hebben we allemaal iets waar we gepassioneerd over zijn. Voor de een was dit spullen uit elkaar halen en weer monteren. Voor de ander was dat bewegen, dansen. De ene kiest een eigen pad en de ander wordt een bepaalde richting op gestuurd. En toch blijven we allemaal dromen…

Baby stapjes

Het is vallen en opstaan, maar waar een wil is is een weg. Je doet, je valt, je leert en je probeert het opnieuw. Het enige wat je nodig hebt is de je doorzettingsvermogen en soms een schop onder je kont.

Samen sterker

Gaandeweg kom je erachter dat samenwerken je misschien verder brengt. Het is ok om toe te geven dat je niet overal goed in bent en dat je best om hulp mag vragen.

Hard work pays off

En wanneer je als kind hebt gedroomd, je bent blijven doorzetten en geloven dat je het kunt, je de juiste krachten om je heen verzameld…. dan komt er een moment dat het harde werken zijn vruchten afwerpt. Samen Sterk…

Gepassioneerd, kalm, positief en deskundig! Dat is de vrouw die ik vandaag wilde zijn en ben! Deze eigenschappen neem ik mee in mijn werk en zorg er daarmee voor dat mijn klanten het beste van mij krijgen en het beste uit zichzelf halen.

Contact